Descriere

Aceasta solutie, special dezvoltata pentru camionete, este ideala pentru instalarea pe acoperisuri mici, fara a fi nevoie sa scoateti trapa de acoperis.

Silentios, usor si usor de instalat, nu poate fi atasat doar prin gaura obisnuita de 40 x 40 cm pentru luminator, ci si printr-o gaura redusa de 36 x 36 cm de pe acoperis.Acest aparat de aer conditionat avansat din punct de vedere tehnologic a fost proiectat avand in vedere toate resursele noi pentru a crea un produs ecologic.

Un gaz frigorific R32 cu potentialul de incalzire globala in prezent cel mai scazut (GWP 675) a fost utilizat pentru sistemele de aer conditionat ale vehiculelor, ceea ce reduce impactul asupra mediului cu 70% fata de gazele utilizate anterior.Exista doua modele disponibile cu capacitati de racire diferite, ambele fiind echipate cu pompe de caldura.Functiile de frig, caldura si automat pot fi selectate folosind o telecomanda care poate activa si functia de temporizare.

Modelul CLIMA e-VAN 5400H este conceput pentru un consum redus si poate fi conectat si la o baterie printr-un invertor cu unda sinusoidala pura de cel putin 1500 W (in functiune), astfel incat sa poata fi utilizat atunci cand vehiculul se deplaseaza.

Difuzorul interior mic si modern are o grosime de doar 4,2 cm si este usor de instalat datorita dimensiunilor sale reduse.Modelul este echipat cu un afisaj multifunctional albastru deschis si lumini LED care pot fi usor pornite si oprite cu ajutorul telecomenzii.

Consum curent in modul de incalzire: 2,6 A

Consum curent in modul de racire: 2,6 A

Tensiune de functionare: 230/50 volti AC / Hz

Dimensiuni externe: 710 x 232 x 619 mm (L x Î x A)

Dimensiuni interioare: 450 x 41 x 450 mm (L x Î x A)

Putere de incalzire: 1.650 / 5.600 W / Btuh

Capacitate de racire: 1.700 / 5.800 W / Btuh

Lungimea recomandata a vehiculului: 4,5 6 m

Producator: TELECO

Informații suplimentare

Brand

Teleco

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aer conditionat e-van”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Products