Descriere

Modul Solar Travel Line MT

Modulele Solare Travel Line MT nu sunt doar usoare si pliabile, ci rezista si la cele mai mari sarcini, in conditiile cele mai nefavorabile. Celulele solare puternice garanteaza putere solara maxima intr-o zona restransa protejata in mod optim de un material suport care este usor, nou dezvoltat, foarte stabil si cusut in cea mai buna tesatura de prelata pe care sectorul marin o poate oferi in prezent.

O alta noutate o reprezinta magnetii industriali integrati in tesatura. Acestea asigura o mentinere puternica de exemplu, pe acoperisul autovehiculului sau pe partea laterala a vehiculului, in timp ce materialul textil protejeaza suprafata de contact vopsita. Datorita unor ochiuri integrate, modulele solare pot fi atasate individual, de exemplu cu stifturi intr-un loc insorit pe sol sau agatate intr-un copac in timp ce vehiculul in sine este la umbra.

Un cablu de conectare lung de 10 metri permite multa flexibilitate in alegerea locatiei si un controler solar mobil (tip baterie reglabil), care este inclus in fiecare modul solar, asigura tensiunea de incarcare corecta. Pur si simplu desfasurati modulele solare, conectati regulatorul de incarcare si conectati-va la bateria de la bord printr-o conexiune de priza gata.

Continutul livrarii:

cablul conectare de 10 m

Putere zilnica maxima: 200 Wh

Caracteristici

Latime 43,2 cm

Inaltime 0,5 cm

Lungime 125,6 cm

Putere 50 Wp/ 100 Wp

Greutate neta fara ambalaj 3,2 kg

Dimensiunea ambalajului 62,4 cm

Latime ambalat dimensiune 43,2 cm

Inaltime ambalata 1 cm

Informații suplimentare

Brand

BUTTNER ELECTRONICS

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Modul Solar Travel Line MT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Products