Despre noi

Toptools este numarul 1 in Romania in importul si distribuia de sisteme de bare transversale, cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri si alte accesorii pentru transport.

Ideea de la care s-a pornit in 2005, a fost aceea de a-i ajuta si pe alti pasionati de schi din Cluj sa-si transporte echipamentele. Fiind primul magazin de acest gen din Cluj, am constatat ca exista interes pentru produsele oferite, nu numai din partea schiorilor, ci si din partea ciclistilor, pescarilor, surferi-lor, iubitorilor de natura si drumetii. De aici a fost numai un pas si multa pasiune (munca) pentru a se trece de la un simplu hobby la un hobby – business.

Un element cheie al strategiei Toptools este orientarea spre cresterea satisfactiei clientului si implicit reducerea spre minimum a clientilor nemultumiti. Noi dezvoltam solutii integrate care sa aduca atat confort si siguranta cat si un foarte bun raport calitate pret. Acest lucru ne este facilitat de faptul ca avem parteneriate directe cu toti furnizorii nostri: La Prealpina, Farad, Hakr, Junior, Neumann, Peruzzo, Gev si in mod special Thule. Incheierea parteneriatului cu Thule Sweden – producatorul etalon, a fost cel mai important moment in evolutia Toptools. Avand sprijinul acestui colos in domeniul portbagajelor, in numai un an am devenit cel mai important partener oficial Thule in Romania si totodata numarul 1 in Romania in acest domeniu..

Diversitatea produselor din aceeasi gama, confera clientului nostru posibilitatea achizitionarii produsului dorit cu bugetul prestabilit. Desi oferta pe gama de produse este structurata pe trei nivele – ieftin, mediu si premium, limita inferioara a calitatii produselor este cel putin buna. Datorita faptului ca toate produsele sunt fabricate in Uniunea Europeana, conform standardelor specifice UE, numarul de neconformitati (produse cu defecte imputabile producatorului) a fost foarte redus, raportat la totalul vanzarilor.

Momentan avem 8 puncte de lucru: in Cluj Napoca, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Constanta si Iasi. Am devenit astfel, firma specializata in portbagaje cu cea mai extinsa retea proprie. Acest lucru ne permite sa avem contacte directe cu clientii din aceste localitati si din regiunile limitrofe. Acestia beneficiaza de consultanta si montaj gratuit al produselor achizitionate, precum si de servicii post-vanzare.

Nu i-am neglijat nici pe clientii din celelalte localitati. Acestia beneficiaza de consultanta telefonica, transport gratuit si de aceleasi servicii post-vanzare.

In cei 11 ani de activitate, compania TopTools s-a extins nu doar pe divizia de portbagajeauto. Au fost create tot mai multe site-uri nisate deoarece nu toate produsele adaugate in oferta erau strict legate de portbagajeauto.

Magazinile online sau site-urile de prezentare ale grupului Aleo sunt urmatoarele:

> https://www.rulotesiaccesorii.ro/

> https://aleo.ro/

> https://www.technoshop.ro/

> https://www.portbagajeauto.ro/

> https://www.ecarlige.ro/

> http://inchirieriportbagaje.ro/

> http://www.lanturiantiderapante.com/

> http://www.portbagaje.net/

Le multumim tuturor clientilor (prietenilor) nostri, suntem flatati si in acelasi timp indatorati de increderea investita in noi!