Metode de plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul rulotesiaccesorii.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

  • SC TopTools SRL
  • CUI RO17593204
  • Nr. Reg.Com. J12/1842/2005
  • Sediul social: str. Meteor 71B, Cluj Napoca
  • Banca Transilvania, Cont IBAN: RO95BTRL01301202990197XX

Plata online folosind cardul 

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ruloresiaccesorii.ro foloseste procesatorul de plati NETOPIA. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele RulotesiAccesorii.ro. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.