SilberNetz, conservant

134,75 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc (poate fi pre-comandat) SKU: 9980826 Categorie:

Descriere

SilberNetz, conservant

Plasa de argint asigura pastrarea automata a apei proaspete la fiecare noua umplere a rezervorului. Ionii de argint pur protejeaza eficient apa si sistemul de apa dulce de contaminare. Produsul este potrivit pentru toate recipientele si dimensiunile rezervoarelor si trebuie schimbat doar o data pe an.

Plasa de argint se bazeaza pe o tehnologie de conservare biocida, care consta dintr-o tesatura tricotata 3D, care este realizata din fibre care dau structura si fire acoperite cu argint chimic umed. Plasa de argint instalata in rezervorul de apa garanteaza o eliberare controlata de ioni de argint biocid in apa din jur. Aceasta tehnologie inovatoare ucide/inactiveaza bacteriile, virusii si ciupercile din rezervorul de stocare a apei brute. Durata de viata a apei realizata in acest mod se extinde pe intregul sistem de transport al apei, astfel incat sa existe o protectie eficienta impotriva contaminarii sau formarii de biofilme.

Plasa de argint pentru utilizare mobila a fost special dezvoltata pentru conservarea apei dulci in autorulote, rulote, autobuze, vehicule off-road si barci. Asigura dozarea automata a ionilor de argint cu fiecare noua umplere a rezervorului. Este, de asemenea, utilizat in masinile de spalat, umidificatoarele, bazinele si in sistemele de circulatie a fluidelor din industrie.

Dozarea automata a ionilor de argint cu fiecare noua umplere a rezervorului;

Protectie eficienta impotriva contaminarii apei si a intregului sistem de apa dulce;

Pastreaza apa in rezervor proaspata timp de pana la 6 luni;

Se recomanda schimbarea produsului o data pe an;

Ioni de argint pur fara aditivi precum clor, minerale etc.

Dezvoltat si testat in cooperare cu Institutul de Microbiologie si Igiena Medicala (TU Dresda);

Informații suplimentare

Brand

wm aquatec

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „SilberNetz, conservant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Products